avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cotributie asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cotributie asigurare de sanatate

Buna ziua.O persoana a platit asigurarea de sanatate dar a beneficiat de ea doar cateva zile, deoarece i s-a calculat sase luni in urma .Stiu ca in dreptil civil este un principiu fundamental care se refera la neretroactivitatea legilor(legile dispun doar pe viitor).Este posibil asa ceva?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Executare cont persoana fizica fara hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila asud asud Buna ziua.Poate fiscul sau casa de sanatate sa extraga dintr-un cont deschis la o banca din tara contributia pt.sanatate ,cu toate ca nu exista nici o hotarare ... (vezi toată discuția)
Incredibila chestie. e posibil ca timp de doi ani, salariatul, ... romanul11 romanul11 incredibila chestie. e posibil ca timp de doi ani, salariatul, nu a beneficiat de servicii medicale in calitate de asigurat (fiind concediat), fiind nevoit ... (vezi toată discuția)
Legea privind reducerea perioadei de ccc kati38 kati38 legea care se va da pt reducere crestere copil...este pt mamele care vor ramane de la 1 ianuarie sau si pt cele care sunt in crestere copil? (vezi toată discuția)