avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită agenti ai fortei publice-definire
Discuție deschisă în Executare silită

agenti ai fortei publice-definire

cap III, art 658 alin 1, NCPC:
in cazurile prevazute de lege,precum si cand executorul judecatoresc considera necesar, organele de politie,jandarmerie,sau alti agenti ai fortei publice, dupa caz, sunt obligati sa sprijine indeplinirea prompta si efectiva a tuturor actelor de executare silita, fara a conditiona indeplinirea acestei obligatii de plata unor sume de bani sau de efectuarea unei alte contraprestatii.

Intrebare: 1.ce reprezinta forta publica?
2. care sunt agentii fortei publice?
3. unde sunt definiti termenii : forta publica si agenti ai fortei publice in legislatia romaneasca?
F multumesc.
Ultima modificare: Joi, 18 Aprilie 2013
allyjana, utilizator

Alte discuții în legătură

Loc de muncă vacant ianasi claudia ianasi claudia Bună ziua, Dacă am un loc de muncă vacant sunt obligat să îl anunț la AJOFM? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Probleme angajare versus somaj dionisiia dionisiia Am fost angajata la o institutie cu data de 2 august 2010.pan aatunci am fost in somaj.In momentul angajarii insititia respectiva a refuzat sa imi completeze ... (vezi toată discuția)
Ajofm si ocuparea unui loc vacant smeagull smeagull Buna ziua, Stiu ca exista o prevedere legala care obliga angajatorii sa declare la AJOFM locurile vacante in termen de 1 zi de la vacantare. Intrebare: are ... (vezi toată discuția)