Buna ziua!
Am si eu o intrebare,daca societatea in care lucrez se va inchide peste o luna si de 1iunie se vor acorda salarii compensatorii in patru transe,adica 4 salarii,acesti bani se iau in calculul concediului de materniatte si dupa la calcului indemnizatiei?sunt supusi impozitului si la toate darile catre stat?multumesc
1. Salariile compensatorii sunt impozitate deci se iau in calculul indemnizatiei pentru CCC.
2. Asupra salariile compensatorii nu se calculeaza si nu se plateste contributia de 0,85% pentru concedii si indemnizatii si deci nu sunt luate in calcul indemnizatiilor pentru concedii medicale (inclusiv concediul de maternitate).
Multumesc din suflet!
Dar daca eu intru in concediu de maternitate in septembrie si calculul pt acest concediu de face pe ultimele 6 luni si eu trei luni am cotizat si trei luni nu,cum se procedeaza?
In cazul in care s-au cotizat doar 3 luni din cele 6, nu inseamna ca nu exista continuitatea de 12 luni anterior nasterii copilului pentru a se beneficia de indemnizatai pentru cresterea copilului?Si, ca urmare, nu se poate beneficia de ea ci doar de concediu pre/post natal?