avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Facturare suprafata incalzita gresita de catre ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Facturare suprafata incalzita gresita de catre furnizorul de agent termic

Suntem o societate care detinem un spatiu comercial si benefiem de caldura de la furnizorul local. In aceasta luna s-a constatat ca in ultimii 3 ani am fost facturati in fiecare luna de iarna cu o suprafata incalzita mai mica decat cea reala dar dintr-o eroare a personalului de la furnizor . Pe fiecare factura care se emitea era trecuta suprafata incalzita , suprafata pe care eu, platitorul, am vazut-o sau nu ca e mai mica decat cea reala. Acum s-au sesizat cei de la furnizor si am dori sa stim care este riscul sa ni se imputa o recalculare pe ultimii 3 ani pentru suprafata incalzita omisa, v-am zis, dintr-o eroare de la ei. Noi am declarat initial suprafata corecta. Si daca ajungem in instanta cu ei, ni se poate reprosa ca luam la cunostinta cu fiecare factura ca suprafata e mai mica si ca noi nu am solicitat corectarea ei ? Multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Furt incalzire alexandraBudur alexandraBudur Buna ziua, sunt intr-o situatie mai delicata in care suspectez ca am platit caldura vecinilor.Doua familii suntem pe acelasi contor de caldura iar cu ... (vezi toată discuția)
Renunt la repartitoare goby goby Suntem 52 de apartamente si toate au repartitoare.Firma cu care avem contract de cativa ani buni ne obliga sa schimbam repartitoarele pentru ca li s-au uzat ... (vezi toată discuția)