Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților.Participă →
Suntem o societate care detinem un spatiu comercial si benefiem de caldura de la furnizorul local. In aceasta luna s-a constatat ca in ultimii 3 ani am fost facturati in fiecare luna de iarna cu o suprafata incalzita mai mica decat cea reala dar dintr-o eroare a personalului de la furnizor . Pe fiecare factura care se emitea era trecuta suprafata incalzita , suprafata pe care eu, platitorul, am vazut-o sau nu ca e mai mica decat cea reala. Acum s-au sesizat cei de la furnizor si am dori sa stim care este riscul sa ni se imputa o recalculare pe ultimii 3 ani pentru suprafata incalzita omisa, v-am zis, dintr-o eroare de la ei. Noi am declarat initial suprafata corecta. Si daca ajungem in instanta cu ei, ni se poate reprosa ca luam la cunostinta cu fiecare factura ca suprafata e mai mica si ca noi nu am solicitat corectarea ei ? Multumesc frumos !
Renunt la repartitoare
goby
Suntem 52 de apartamente si toate au repartitoare.Firma cu care avem contract de cativa ani buni ne obliga sa schimbam repartitoarele pentru ca li s-au uzat ... (vezi toată discuția)
Căldură pausal
Georgi91
Bună ziua! Cum se calculează plata pentru căldură la un apartament ( pausal)? Admistratorul spune că în funcție de materialul din care este făcut ... (vezi toată discuția)