avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... program Kogalniceanu 2013
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

program Kogalniceanu 2013

imprumutul acordat prin program trebuie restituit in decembrie 2013 sau se acorda pentru un an ?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 21:21, 15 Iunie 2013
un an, cu posibilitate de reinnoire pentru inca un an.
surse din banca spun ca imprumutul "kogalniceanu", indiferent de data contractarii, trebuie restituit integral pe ... pee... peee... 9 decembrie 2013:stunned:
se confirma si de la alte banci... restituirea in decembrie 2013!

deci programu' asta "lansat" acum, pe 15 apr. 2013, e "lansat" asa, ca sa se afle in treaba, sa incurce lumea...

care e ala sa ia 4 mld imprumut pe care sa-i dea inapoi in cateva luni?!

e de necrezut.
de 2 saptamani stau nemiscate (intepenite) inscrierile (fara raspuns evaluare- DA/NU) si se tot asteapta cum e cu rambursarea in decembrie 2013 (care, practic, ar pune 0 (ZERO) pe inscrierile astea d-acum, ca nimeni n-ar lua imprumut in conditiile astea), ministerul economiei are (isi face), totusi, "de lucru" (da "ANUNTURI")...
...cum ca n-ar prea fi prea multe banci in program, de parca asta ar fi problema pt imm-uri, restu' ar fi rezolvat...


ANUNT Ministerul Economiei, 2013-04-26:

Pentru a veni in intampinarea micilor intreprinzatori:)) de a colabora si cu alte institutii de credit, Ministerul Economiei intentioneaza sa extinda incheierea de conventii de colaborare cu institutii de credit in cadrul Programului Mihail Kogalniceanu pentru IMM.

[ link extern ] /


Ultima modificare: Duminică, 28 Aprilie 2013
ContSters257414, utilizator
tarziu, dar au dat drumu' si la avize (probabil ca se apropia termenul de 30 de zile)...

[ link extern ]

si pare ca au in vedere (ca altfel acest "Dosar acceptat de principiu la finantare de catre AIPPIMM/in evaluare Banca" n-ar fi decat o gluma proasta) si posibilitatea prelungirii, peste 2013...

Totodata va informam ca Programul Mihail Kogalniceanu pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii este un program multianual pe perioada 2011 – 2013 astfel incat, institutia de credit partenera va calcula valoarea liniei de credit si dobanda aferenta acesteia raportat la numarul de luni ramase aferente anului 2013, cu posibilitatea de prelungire a liniei de credit in cazul prelungirii Programului. (din Notificarea catre beneficiarul acceptat privind acordul de principiu pentru subventia de dobanda)

Alte discuții în legătură

Programul "mihail kogãlniceanu" ContSters257414 ContSters257414 [i]IMM-urile pot accesa, din [b]4 aprilie[/b], prin programul \\"Mihail Kogălniceanu\\", o linie de credit de 400.000 de lei anual/întreprindere cu dobânda ... (vezi toată discuția)
Programul kogalniceanu oloiniucoctavionut oloiniucoctavionut cine poate sa-mi spuna mai multe despre acest program: adica in cat timp trebuie rambursati banii sau conditiile de acordare.mentionez ca eu am o societate cu ... (vezi toată discuția)
Program "kogalniceanu" jeorj jeorj stie cineva, cum se incarca mai multe pagini scanate (de exemplu balantele, bilanturile) in acest ... (vezi toată discuția)