Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari

Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari	    

Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
 Daniela Bolog, Consultant credite si finantari 	
			~ final discuție ~
 ContSters257414	                   

[i]IMM-urile pot accesa, din [b]4 aprilie[/b], prin programul \\"Mihail Kogălniceanu\\", o linie de credit de 400.000 de lei anual/întreprindere cu dobânda ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters257414	                   

[i]IMM-urile pot accesa, din [b]4 aprilie[/b], prin programul \\"Mihail Kogălniceanu\\", o linie de credit de 400.000 de lei anual/întreprindere cu dobânda ... (vezi toată discuția)

oloiniucoctavionut	                   

cine poate sa-mi spuna mai multe despre acest program: adica in cat timp trebuie rambursati banii sau conditiile de acordare.mentionez ca eu am o societate cu ... (vezi toată discuția)
	                    oloiniucoctavionut	                   

cine poate sa-mi spuna mai multe despre acest program: adica in cat timp trebuie rambursati banii sau conditiile de acordare.mentionez ca eu am o societate cu ... (vezi toată discuția)

jeorj	                   

stie cineva, cum se incarca mai multe pagini scanate (de exemplu balantele, bilanturile) in acest ... (vezi toată discuția)
	                    jeorj	                   

stie cineva, cum se incarca mai multe pagini scanate (de exemplu balantele, bilanturile) in acest ... (vezi toată discuția)