avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... caut avocat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

caut avocat

caut avocat in judetul bihor pentru un proces inpotriva m.a.i,cerintele procesului salariile si daune morale.
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:25, 19 Aprilie 2013
:offtopic:

1. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private.

2. pe sectiunea Consultanti gasiti avocati din judetul solicitat sau va puteti adresa Baroului din judetul bihor.

www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocati buni in constanta iulianastefan iulianastefan ce avocati buni sunt in constanta? nu foarte scump si sa nu poate sa fie mituit.Mentionez ca sunt partea vatamata nu vinovatul... (vezi toată discuția)
Avocati pro bono cris1025 cris1025 am nevoie de un avocat pro bono intr-un proces civil. PROCESUL ESTE IN CONSTANTA SI AM INSTANTA PE 3 MARTIE. VOR SA MA EVACUEZE DINTR-O CASA A RAEDPP-ULUI. (vezi toată discuția)
Avocat specializat in dreptul muncii ContSters287513 ContSters287513 I-mi poate recomanda cineva un avocat specilaizat in dreptul muncii? (vezi toată discuția)