Strabunicul meu a emigrat in perioada comunista in America de Sud, restul familiei a ramas in Romania. Dupa moartea lui familia mea a fost contactata de niste oficiali care i-au adus la cunostinta bunicului meu ca strabunicul i-a lasat o mostenire.
Mostenirea fiind in valuta, bunicul a fost consiliat de seful bancii din acea perioada sa achizitioneze diverse obiecte de valoare pentru a nu avea probleme cu autoritatile. In decurs de cateva zile membri ai regimului comunist si-au facut aparitia si au pus presiuni pe familia mea, confiscand cu forta toate actele de la strabunicul care aveau legatura cu mostenirea.
Dupa ce regimul comunist a cazut, bunicul meu a incercat sa dea de urma mostenirii, incercand sa acumuleze cat mai multe informatii.
As vrea sa stiu daca in conditiile in care au trecut aproape 30 de ani de la moartea strabunicului meu mai este posibila revendicarea acestei mosteniri sau daca exista un termen de prescriere a mostenirii? Care credeti sunt actele de care as avea nevoie?