avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Examen definitivat inppa 2013
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Examen definitivat inppa 2013

Buna ziua.Eu am dat examenul de definitivat anul trecut in sesiunea 26 noiembrie – 13 decembrie 2012.Am trecut de cele 8 probe orale dar am picat la grila cu 29 de puncte.Ca sa trec imi trebuiau 31 de puncte.Am facut contestatie,nu s-a rezolvat nimic,desi aveam dreptul la 4 puncte ca toata lumea.Fiindca 4 intrebari erau gresite.E,nu asta e problema.Acum eu mai ma prezint la cursuri?Mai fac iar caietele?Mai dau iar examenele orale?Sau ma prezint decat la examenul grila asa cum s-a procedat pentru colegii din urma?Va intreb fiindca nu sunt din Bucuresti iar secretariatul inppa este varza.Prin apeluri telefonice,nu poti fi lamurit ci doar mai mult derutat.Asa ca daca cineva este ,din pacate, in situatia mea sau stie ceva despre acest subiect,apreciez ajutorul.

Alte discuții în legătură

Ganduri despre admitere, definitivat si profesia de avocat, barou si inppa. dan_cdp dan_cdp Intr-adevar, examenul de admitere in avocatura, in Bucuresti, are uimitor de multi candidati admisi. Cred, din ce in ce mai mult, ca examenul de admitere in ... (vezi toată discuția)
Sunt student la medicina si profesoara mi a comunicat nota la ... Piperaciclina-tazobactam Piperaciclina-tazobactam Sunt student la medicina si profesoara mi a comunicat nota la examen 7 iar dupa 1 an aflu ca nu am luat/\"nu gaseste examenul\". In aceeasi situatie este si un ... (vezi toată discuția)
Intrebari pentru avocati? Silviu79 Silviu79 Buna ziua simati avocati ! Sper ca nu deranjez pe nimeni, dar as dori sa stiu si, in afara de ce prevede legea 51, cum se procedeaza pentru a ajunge avocat ? ... (vezi toată discuția)