avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deductibilitate combustibil firma taxi neplatitoare TVA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deductibilitate combustibil firma taxi neplatitoare TVA

Un PFA cu obiect de activitate taxi,neplatitor de TVA,poate deduce bonurile fiscale de combustibil fara a avea CIF-ul trecut pe bon de catre furnizorul de combustibil?
E suficient bonul fiscal,sau mai trebuie facut si altceva(NIR,foaie de parcurs,decont de cheltuieli,etc)?PFA-ul conduce evidenta contabila in partida simpla.
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2013
carmenbn, utilizator

Alte discuții în legătură

Deductibilitate bonuri benzina morodansv morodansv Noua lege a bonurilor de combustibil din 14.03.2013 se aplica si cei care nu sunt platitori de tva, dar care inregistreaza cheltuieli cu combustibil? (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)