avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cat este taxa judiciara pt recuperarea a 250mii euro?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cat este taxa judiciara pt recuperarea a 250mii euro?

as dorii sa aflu si eu daca demarez in instanta un poces pt recuperarea a 250mii euro de la un asocoat rau platnic,cat este taxa judiciara si ce este de facut.
Cat poate cosata un avocat?? Oana
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 14:11, 22 Aprilie 2013
Buna ziua,

Taxa este undeva in jurul sumei de 15000 lei, ( in functie de cursul eur/lei aplicabil ), plus timbru judiciar de 5 lei.
oricum, ca sa fiti sigura, puteti sa nu timbrati, si sa asteptati sa va indice instanta suma prin citatie, sau adresa de completare a cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere anulata ca insuficient timbrata, reexaminare simonik2011 simonik2011 Buna ziua, am o actiune care s-a respins ca\\" insuficient timbrata, cu drept de reexaminare in 15 zile de la comunicare\\", cererea a fost depusa in data de ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru - cum este corect? rel222 rel222 Problema este urmatoarea: am un contract in valoare de 55.000 euro, achitat integral, pe care trebuie sa il reziliez si sa-mi recuperez in instanta 48.000 ... (vezi toată discuția)
Cat costa taxa de timbru Dan Mihai Dan Mihai Buna ziua am si eu o intrebare va rog Cat costa taxa de timbru intrun proces pt a obtine un titlu executoriu la suma de 45000 Eur . va multumesc (vezi toată discuția)