avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de acces pe teren proprietate de stat pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de acces pe teren proprietate de stat pentru cablu telecomunicatii Legea 154/2012

Buna ziua,
Ni se refuza accesul pe un teren proprietate de stat aflat in concesiune, pentru a monta un cablu de telecomunicatii in conditiile in care un alt operator de telecomunicatii are un cablu pe acelasi traseu.
Cum putem convinge administratorul terenului (ADS-ul) si firma concesionara sa ne acorde accesul in conditiile egii 154/2012.
Multumim,

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladirea ads-ului katap katap Sunt medic veterinar de libera practica iar sediul cabinetului este in dispensarul sanitar veterinar, o cladire ce apartine Agentiei Domeniilor Statului , ... (vezi toată discuția)
Ipotecare bun concesionat feel feel poate fi ipotecat un teren asupra caruia ai drept de concesiune iar constructia de pe teren este proprietatea concedentului? (vezi toată discuția)
Lipsa acordului de amplasare pe proprietatea mea a unui cablu electric subteran apartinand unei firme de telefonie mobila bobota viorel bobota viorel In curtea mea am gasit un cablu electric subteran.Cei de la Renel mi-au comunicat ca apartine firmei Vodafone si alimenteaza o statie GSM.le-am solicitat ... (vezi toată discuția)