avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii banci- executare imobiliara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii banci- executare imobiliara

ma rugat o prietena sa va intreb daca sotul ei are un credit neplatit de ceva vreme si are propietate ce ii poate face banca ,pt ca a discutat cu ei si nu ajung la un numitor comun.poate trece casa pe numele sotiei bineinteles sa divorteze sa nu aibe acees banca la ea
Cel mai recent răspuns: simo333 , utilizator 12:04, 23 Aprilie 2013
Buna ziua,

Ar putea, sigur, insa nu l-as sfatui sa faca asa ceva. Probabil numai taxele notariale vor fi egale cu restanta la banca, avand in vedere ca vorbim de un card. In fine, pentru sotie e in regula, devine bun propriu al sau.
Sotul respectiv nu obtine venituri salariale, pensie, etc?
ba da salariat ,dar banuiesc ca banca nu se va limit doar la oprire pe salariu
Daca debitul fata de banca este sub 10000 lei, nici sa vrea nu ar putea sa faca altceva decat poprire pe venitul salarial.
cred ca are undeva la 500-600milioane tot creditul
In acest caz, cu certitudine se vor indrepta impotriva imobilului.

Alte discuții în legătură

Card de credit restant andrabanica andrabanica Buna ziua,ma numesc Andra si am o intrebare sa va adresez in legatura cu un card de credit restant. Ma aflu in situatia in care dat ca nu am achitat la timp ... (vezi toată discuția)
Nu imi mai pot indeplini platile fata de banci Armando28 Armando28 Am fost pensionat cu gradul 2 de invaliditate,iar varsta mea este de 27 ani.Am niste credite la 2 banci in valoare totala de 23.000 ron,si am intrat in ... (vezi toată discuția)
Poprire lauricka16 lauricka16 imi explica si mie cineva ca la prosti ce inseamna o executare silita daca eu nu am nimic pe numele meu decat contul de salariu pe care il primesc pe card la ... (vezi toată discuția)