avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Impozitul pe veniturile din exploatarea resurselor ...
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Impozitul pe veniturile din exploatarea resurselor naturale

In ce cont se vireaza Impozitul pe veniturile din exploatarea resurselor naturale conform OG nr. 6/2013?

Alte discuții în legătură

Impozit resurse naturale ralub ralub Firma de prelucrare de marmura, cumpara bloc de marmura si il transforma in cruci( bucati pt cruci). Trebuie platit impozitul de 0,5%? am inteles ca ar fi un ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 8/23.01.2013 sfarghiuelena sfarghiuelena Buna dimineata.Va rog sa-mi spuneti dacao persoana fizica care comercializeaza masa lemnoasa de pe pasunea proprie(nu din fondul forestier) plateste 16% ... (vezi toată discuția)
0,5% impozit pe venituri din exploatare forestiera camicami camicami Buna ziua, ma confrunt cu o situatie pe care nu stiu cum sa o interpretez. Societatea are cod CAEN 0220 exploatare forestiera,dar NU ARE licenta de ... (vezi toată discuția)