avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divort - partaj - PFA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divort - partaj - PFA

Buna ziua,

Sunt in proces de partaj cu sotul. Am realizat venituri pe PFA cu norma fixa de venit. Ca atare veniturile mele lunare nete au fost de 6000 ron compuse din 800 RON salariu net (minim pe economie) + 5200 RON pe PFA timp de mai multi ani. Sotul pe de alta parte a avut o structura a veniturilor cuprinsa din salariu net in suma de 5500 RON pe acelasi orizont de timp. Avand in vedere ca in cartea de munca se regaseste un salariul brut de 1200 RON iar pe deciziile de impunere anuale emise de ANAF se regaseste venitul anual impozabil de 14000 RON, ce sanse am ca instanta sa imi recunoasca si diferenta, respectiv 48400 RON ? :((

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contracte, plati si taxe pt angajarea de personal la asoc. de prop. MrCod MrCod Din legea 230/2007 si HG1588/2007, plus alte informatii de la ANAF, avem concluzia ca in situatia in care nu se lucreaza cu firme, o asociatie de proprietari ... (vezi toată discuția)
Contributii pensii, sanatate pfa slade_green2000 slade_green2000 Buna ziua. Mi-am deschis un PFA si am inteles ca trebuie platite taxe de 10,5% si 5,5% pentru pensii si casa de sanatate. As vrea sa stiu daca aceste taxe se ... (vezi toată discuția)
Dețin un cmd(cabinet medicina dentară).pe perioada ccc voi ... ana_maria_purecel@yahoo.com ana_maria_purecel@yahoo.com Dețin un CMD(cabinet medicina dentară).Pe perioada CCC voi primi indemnizația calculata in funcție de încasările pe acest CMD., Dacă pe perioada CCC ma ... (vezi toată discuția)