Vreau sa divorțez dar soția este plecata în străinătate și nu poate veni în țară, ea este de acord cu divorțul. Aș dori sa știu cât ar dura până ies actele de divorț și ce trebuie sa fac?
Va ajuta daca sotia va trimite prin posta acte doveditoare ca nu se poate prezenta ( un contract de munca eventual) si o intampinare- raspunsul ei la cererea dvs, ca e de acord cu divortul, astfel rezulta ca a fost citata corect acolo unde ea, va dura mai putin.
Cererea de divort o depuneti la judecatoria de pe raza ultimului domiciliu comun insotita de certificatul de casatorie, copie dupa buletine, copie dupa certificatul sotiei de nastere, chitanta cec de 39 de lei, timbru judiciar de 0.3lei. veti scrie in cerere ca e plecata in strainatate si indicati adresa.
Divort
craivanovidiu
ce acte si ce demersuri trebuie sa fac pentru a divorta pentru parasire de domiciliu,daca \"sotia\"e plecata in strainatate si nu se mai intoarce si cat m-ar ... (vezi toată discuția)
Divort
marinush4u_2006
ce trebuie sa stiu despre un divort de comun acord?ce acte imi trebuie si ce trebuie sa fac sa-l duc la bun sfarsit?eu cu sotul meu nu avem copii si nici nu ... (vezi toată discuția)