avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare fara taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare fara taxa auto

Buna ziua, am un proces pe rol pt mai 2013 in care solicit inmatricularea unui autoturism fara achitarea taxei auto.Intre timp a intrat in vigoare timbrul de mediu, itrebarea mea este: daca castig procesul inceput inaintea intrarii in vigoare a timbrului de mediu voi putea inmatricula masina in baza legii vechi sau va trebui sa platesc noua taxa ( timbrul de mediu)? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:31, 26 Aprilie 2013
Dacă instanţa vă dă câştig de cauză veţi înmatricula autoturismul conform sentinţei date, adică fără plata timbrului de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare timbru de mediu pentru o masina cumparata pe leasing, inmatriculata in iulie 2013 csabab csabab Ma puteti ajuta cu o informatie/sfat, daca putem recupera timbrul de mediu pentru o masina cumparata pe leasing acum un an, si la care am achitat ultima rata ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare poroma poroma din cate am inteles prin castigarea procesului as fi scutit de plata taxei de prima inmatriculare dar ar trebui pe urma sa platesc taxa de mediu care e ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto(timbru) maru222 maru222 daca am castigat an instanta sa anscriu masina fara taxa si nu am anscriso pana acuma mai este valabila hotararea judecatoreasca (definitiva}dupa intrarea noii ... (vezi toată discuția)