avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratia 311
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratia 311

Buna ziua!

De la 01.08.2012 firmei i-a fost anulat codul de tva. Nu am depus formularul 099 in cele 180 de zile legale. Prin urmare vanzarile le facturez fara Tva ( sa zicem suma de 100 lei), iar la achizitii nu deduc tva-ul.
In declaratia 311 ce trebuie sa declar? La vanzari - tva care trebuia facturat daca eram platitor de tva ( si anume 24 lei ), iar la achizitii se considera tva de plata, tva-ul care trebuia sa il deduc?

Alte discuții în legătură

Tva anulat felisana felisana Firmei i-a fost anulat codul de tva cu data de 01.08.2012 pentru nedepunere deconturi. Din pacate am depus 099 dupa cele 180 de zile, am facut toate ... (vezi toată discuția)
Anularea inregistrarii in scopuri tva Mihaelasta Mihaelasta Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am un srl caruia in anul 2012 i s-a anulat inregistrarea in scopuri tva conf art.153 C.F.,in luna decembrie am ... (vezi toată discuția)
Anulare cod de inregistrare in scopuri de tva Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Pentru o firma care are codul de TVA anulat din oficiu pt motivul ca nu a depus decontul doua trimestre consecutiv incepand din 1 februarie are urmatoarele ... (vezi toată discuția)