avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa Auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa Auto

Buna ziua !
Am cumparat un autoturism marca Audi . Adusa in RO .
Taxa de poluare si calcul facut de carte cei de la A.F este de 2400 ron . Am sa platesc aceasta taxa (no comment) masina este la prima inmatriculare in RO.
Intrebare :
1. dupa ce platesc taxa la A.F , voi putea recupera banii dati la A.F
2. in cat timp ?
Ultima modificare: Vineri, 26 Aprilie 2013
FeliDD12, utilizator
Cel mai recent răspuns: FeliDD12 , utilizator 09:45, 26 Aprilie 2013
Sa stiti sa sansele de recuperare a banilor sunt mari, intrucat in tara s-au depus numeroase dosare privind recuperarea timbrului de mediu. Aceasta noua lege a timbrului de mediu nu este legala. Procesul nu va dura mult, dupa noua procedura el putandu-se termina la primul termen de judecata.
Multumesc frumos . dupa ce voi rezolva cu inmatricularea a-ti fii de acord sa ma ajutati sa recuperez taxa? Mentionez faptul ca locuiesc in Bucuresti , Sector 4

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto craciun_silviu craciun_silviu Buna ziua, Stiti cumva cum as putea inmatricula si eu o masina fara sa mai platesc timbru de mediu(mentionez ca masina este inscrisa in RO insa nu are taxa ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu, taxa de poluare, hj, situatie ciudata petre32 petre32 Avand in vedere noua lege care intra azi 15 Martie privind inmatricularea autovehicolelor, va rog am o intrebare.. In cazul in care un proprietar a adus o ... (vezi toată discuția)