avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare drepturi salariale cu Hotarare ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare drepturi salariale cu Hotarare Judecatoreasca

Buna ziua! Am o hotarare judecatoreasca definitiva din luna februarie 2010, privind recuperarea unor drepturi salariale. Pana in prezent angajatorul(MAI) nu mi-a restituit venitul respectiv si as dori sa stiu ce pasi am de urmat intrucat am inteles ca exista o O.G. ce amana plata acestor drepturi pe o perioada de 3 ani.


Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 28 Aprilie 2013
In situatia mea, daca intre anii 2010-2013 institutia nu mi-a achitat procentele respective pot contacta un executor si trece la executare silita? Pot recupera intreaga suma prin executare silita sau tot prin procente? Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 28 Aprilie 2013
rfanel, utilizator
Daca unitatea nu a pus in executare de bunavoie hotararea judecatoreasca, dvs trebuie sa o puneti in executare .. intrucat , dreptul de a cere executarea silita se prescrie in termen de 3 ani de la data nasterii dreptului.
Din anul 2011 si pana in prezent mai avem astfel de OUG-uri dragute? Va multumesc!
Da, aceasta OUG a fost modificata inclusiv pentru 2013 ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 18/2010 kormi kormi Buna ziua! Prin OUG. 18/2010, privind executarea hotararilor judecatoresti avand ca obiect drepturi de natura salariala stabilite in favoarea personalului ... (vezi toată discuția)
Modificarea si completarea oug nr. 71/2009 byzu_68 byzu_68 exista in discutie sau deja in monitorul oficial aceasta modificare si completare? 1. La articolul 1, dupa alineatul (1) se introduce un nou alineat, ... (vezi toată discuția)
Oug 71/2009 - drepturi salariale obtinute in instanta Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! OUG 71/2009 reglementeaza drepturile salariale obtinute prin hotariri judecatoresti definitive in cursul anului 2009!! Dar cele din 2010???? NU ... (vezi toată discuția)