avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie de constructie - abuz
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie de constructie - abuz

stimati colegi va rog a ma ajuta cu o informatie....in cazul unei persoane fizice care construieste o casa de locuit P+M...care apare in autorizatia de construire " casa P+M"...si de fapt se edifica o casa cu 4 apartamente pentru a fi date in chirie....fara apartamentare in autorizatie....specific ca nu a fost luat acordul vecinilor...care este calea de contestatie??? este neces acordul prealabil a vecinilor????......se poate ataca in instanta si sub ce forma ????

Alte discuții în legătură

Gard delimitare vecin Cristianhurezan Cristianhurezan Buna seara, va rog frumos sa-mi raspundeti,daca se poate la urmatoarea problema: am cumparat,un apartament ,intr-o casa familiala,la parter;detinem in ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie, acordul vecinilor Danut1111 Danut1111 Buna seara, detin un teren de 1000mp cu o deschidere de 10m cu adancime de 100m, din care primii 500mp sunt intravilan si restul extravilan. Doresc sa imi ... (vezi toată discuția)
Proces pentru drept de servitute pierdut cosmin_b cosmin_b Buna seara! Incepand de ieri am si eu o mare problema. Detin un teren intr-o comuna, in incinta unui fost C.A.P . in anul 2008 am obtinut autorizatie pentru ... (vezi toată discuția)