avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale registrul actionarilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

registrul actionarilor

este un tipizat special? de unde se poate obtine?
Cel mai recent răspuns: ralucapopescu , utilizator 12:42, 27 Martie 2014
Eu l-am facut in excel. Nu stiu sa fie un tipizat.
Din cate imi amintesc l-am luat de undeva de pe net modelul.
Este o situatie a actionarilor la un moment. Se completeaza cand apare o schimbare. Cu explicarea respectivei schimbari.
Ultima completare arata situatia curenta.
Buna ziua ,
Vreau sa-mi deschid un cont la banca ca SRL si printre altele , mi-a cerut extras la zi din registrul actionarilor .
Ce este acesta , de unde se poate procura , exista pe net formular special ?
E vorba despre un singur actionar.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este registrul actionarilor si cum se poate obtine ? ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Vreau sa-mi deschid un cont la banca ca SRL si printre altele , mi-au cerut extras la zi din registrul actionarilor . Ce este acesta , de unde se ... (vezi toată discuția)
Termenul de opozitie de la cesiune este la fel la sa ca si la srl?? adela05 adela05 in situatia in care un SRL care este actionar in cadrul unui SA cesioneaza toate actiunile pe care le detine in SA catre o ps fizica (care este asociat unic in ... (vezi toată discuția)
Documente pfa mohorea alexandrina mohorea alexandrina nu gasesc sa cumpar registru de incasari si plati pt.PFA. Rog cine poate sa ma indrume.Cum se completeaza? (vezi toată discuția)