avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Legalitati WebSite
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Legalitati WebSite

Buna ziua
Suntem pe cale sa deschidem un site pentru public in limba engleza si ma intereseaza urmatoarele:
1. Privacy/Terms and Conditions/Terms of Service/etc trebuie sa fie acoperite de acte legale pe care sa le aiba firma sau nu?
2. Copyright. Cat costa in RO si cat costa World Wide?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 13:49, 29 Aprilie 2013
Pentru termenii de utilizare trebuie sa respectati legea tarii in care se afla compania, eventual si legea tarii in care e gazduit websiteul. Pentru elaborarea termenilor de utilizare in conformitate cu aceste legislatii, ar trebui sa apelati la un avocat.

Altfel, a avea copyright pe website nu costa nimic, atat timp cat nu furati imagini sau text de la altii (inclusiv cue style sheets sau altfel de formate/scripturi).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor pentru videochat titus_steel titus_steel Buna ziua , am o intrebare preventiva sa adresez Domnilor Avocati . Sa zicem ca o persoana care lucreaza in domeniul video chat , banuiesc ca toata lumea ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de trademark infringement in cazul unui website RazvanR RazvanR Buna ziua, Am o intrebare ceva mai complexa legata de posibile procese de trademark infringement in cazul unui website hostat pe server din SUA. O scura ... (vezi toată discuția)
Fotografii ale materialelor protejate ce drepturile de autor Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi puteti spune daca este legala folosirea unor fotografii, pe mine ma intereseaza snapshot-urile facute in Windows asupra unor program sau web ... (vezi toată discuția)