avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comercializare bauturi alcoolice si non alcoolice in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comercializare bauturi alcoolice si non alcoolice in magazine nealimentare

Buna ziua, detin un magazin in mediul rural situat la un drum foarte circulat atat de tranzit de autovehicule cat si de sateni care merg vara la camp. Ma gandeam sa aduc un frigider si sa comercializez apa minerala, suc, bere. Nu vreau sa fac bar( sa se stea in magazin sa consume aceste bauturi). In statut am urmatoarele coduri CAEN: 1629, 4531, 4531, 4621, 4775, 4776, 4778, 5320 adica nimic care sa aiba legatura cu comercializare de produse alimentare sau bauturi.
Pentru a comercializa apa, suc si bere ar trebui sa modific statutul si sa iau toate autorizatiile pentru un magazin alimentar/bar?
Cel mai recent răspuns: stefan2415 , utilizator 08:12, 28 Aprilie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srld obiect de activitate animis animis Buna ziua, Un SRL_D poate sa aiba ca obiect principal de activitate 4711? Intreb acest lucru deoarece am vazut ca in lege se specifica faptul ca nu poti avea ... (vezi toată discuția)
Spaţiu sanitar bar Spinnin Spinnin Bună ziua. Sunt un tânăr antreprenor care doreşte să îşi deschidă un bar într-o zonă rurală. Întrebarea mea ar fii următoarea, în spaţiu pe ... (vezi toată discuția)
Coduri caen cafenea DanaGrig DanaGrig Buna ziua, Ce coduri caen trebuie autorizate pentru o cafenea( în afara de 5630) în cazul în care: 1. clienții isi pot lua si cafea/suc/apă take a ... (vezi toată discuția)