Sotul meu a depus dosarul de pensionare de invaliditate pe 02 10 2012 I s a spus sa astepte ca v a fii chemat la comisie in 45 de zile A fost chemat la comisie la Bucuresti pe 12 01 2013 pana pe 14 01 2013 I s a spus ca lipseste un document medical din dosar pe care il vor cere de la CP cabinet de expt medicala I s a eliberat bilet de externare in care se confirma bolile de care sufera Pe 08 03 2013 a fost chemat si i s a dat decizie cu deficienta usoara neincadrat in gr de invaliditate Am facut contestatie la care a fost chemat pe 12 04 2013 A mai prezentat o internare cu documentul lipsa din dosar Raspuns ACELASI Nu pot trece peste hotararea de la BÃCURESTI Mai avem vreo sansa in instanta s au ne luptam cu morile de vant #-o Va multumim
Se poate castiga si in instanta chiar daca comisia medicala a dat verdict negativ ... daca a fost lipsa un act care l-ati adus , sa credem ca pe baza acelui act s-a dat acelasi verdict de doua ori?
In instanta , cum se procedeaza , la ce comisie de boala este trimis dosarul la Bucuresti ? In afara de avocat ,vine medicul expert de la comisia de expertiza ? Va rog sfatuiti-ma urgent !
Pensie
nicolae60
(barbat).24 12 1960.am lucrat la cfr din data de 27 09 1982 pina pe data 08 03 2010 numai in gr 1 de munca ,,in ce conditii ma pot pensiona .
-daca perioada ... (vezi toată discuția)