Am urmatoarea speta pe care va rog sa ma ajutati sa o clarific :
Ma intorc din CIC ( 1 an ) cu o luna mai devreme de implinire copil 1 an si angajatorul doreste sa ma DELEGE in alta localitate pe o perioada de 60 zile.
Mentionez ca sunt in ca in stimultent de insertie si alaptez, totodata postul meu este ocupat de o alta persoana ( temporar ) pana ma intorc .
Intrebarea este daca angajatorul are temei legal sa faca aceasta delegare tinand cont de cele mai sus mentionate ?
Multumesc pentru raspuns , dar am citit in OUG privind protectia maternitatiii la locurile de munca , ceva de genul ca nu poate modifica locul de munca, sau am interpretat eu gresit contextul legii sau poate fi interpretabil ?
da e adevarat nu are interdictie sa -ti faca delegare. cu toate aste atu ai motiv temeinic sa refuzi delegarea, asa ca sfatul meu e sa refuzi delegarea, sa faci o cerere scrisa in acest sens la care atasezi certif copilului, eventual daca poti obtine o adeverinta ca alaptezi de la pediatru sau doctor familie etc.
Relocare loc de munca
tbia
Buna ziua
Sucursala unde am lucrat eu a fost desfiintata in timp ce eu eram in CIC. In mai eu va trebui sa-mi reincep activitatea, intebarea mea este cat de ... (vezi toată discuția)