avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Evaziune- inceperea urmariri penale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Evaziune- inceperea urmariri penale

Buna seara, va rog frumos sa asculati cele doua fisiere audio(inregistrare din aga) incarcate pe trilulilu Intrebarea mea este: aceste inregistrari pot fi considerate probe pentru inceperea urmaririi penale pentru evaziune fiscala? Multumesc.

[ link extern ]

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

...inregistrarea unei convobiri telefonice fara sa stiu petrisor1970 petrisor1970 ...contextul inregistrarii l-a constituit o convorbire telefonica cuun coleg de serviciu de care nu am avut habar o buna perioada de timp. pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio ContSters101235 ContSters101235 Buna ziua. Stiu ca inregistrarile audio nu sunt admise ca probe in instanta. Intrebarea mea este: S-ar putea folosi aceste inregistrari in cursul anchetei ... (vezi toată discuția)
Prescriptie la evaziune Gilia_stud Gilia_stud Buna seara! Imi poate spune cineva care este termenul de prescriptie pt o pers fizica, respectiv o pers juridica, pentru o evaziune pentru o suma de pana la ... (vezi toată discuția)