avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... punerea in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

punerea in posesie

in anul 1992 socrului meu i sa dat spre folosinta o suprafata de teren agricol in extravilanul comunei fara a fi mentionata in titlul de propietate.. pana in anul 2001cand acesta a decedat, aceasta suprafata a fost cultivata de acesta. din anul 2002aceasta suprafata (40 ari) noi mostenitorii am luat o familie de tineri care au locuit in casa socrului si care au lucrat pamantul detinut inclusiv acea suprafata pana in acest an cand am devenit pensionar si am plecat la tara. am fost la pimaria comunei in vederea identificarii suprafetelor de teren detinute, fapt care sa si intamplat. Suprafata de 40 ari nu apare pe nici un titlu de propietate si nici in evidentele primariei.INTREBARE: CE DEMERSURI POT SA FAC PENTRU A INTRA IN POSESIA ACELEI SUPRAFETE?( aceasta suprafata fiind muncita de socrul meu si de noi urmasii) Multumesc

Alte discuții în legătură

Intrarea in posesie a unei suprafete extravilan raduc1 raduc1 in anul 1992 socrului meu i sa dat spre folosinta o suprafata de teren agricol in extravilanul comunei fara a fi mentionata in titlul de propietate.. pana in ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie raduc1 raduc1 in anul 1992 socrului meu i sa dat spre folosinta o suprafata de teren agricol in extravilanul comunei fara a fi mentionata in titlul de propietate.. pana in ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan trecut în harta cadastralã de comisia localã ghiocelioana ghiocelioana Defunctul M. a avut în folosinţă un teren de 1900 mp în extravilanul comunei,până la intrarea în vigoare a legii 18/1991,pe care l-a ... (vezi toată discuția)