avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata contribuþie cetatean strain membru de familie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata contribuþie cetatean strain membru de familie

Sunt obligata sa plătesc retroactiv contribuţiile la CNASS pentru mine şi soţul meu, dacă amândoi nu locuim, efectiv, în România şi nici nu realizăm venituri pe treritoriul României.

Vreau să prelungesc cartea de rezidenţă a soţului meu, iar cei de la ORCI au solicitat asigurare de sănătate şi adeverinţă că nu suferă de boli care pun in pericol sănătatea publică.

Precizez că rezidenţa a fost obţinută in scopul reîntregirii familiei şi nu ca angajat, ori angajator.

Este validă pentru uzul ORCI o asigurare de sananate emisă de o societate de asigurări privată si adeverinta emisa de un cabinet particular al umui medic din România?

Mulţumesc

Alte discuții în legătură

Acte prelungire rezidenta daniela.popa daniela.popa Buna ziua, In Noiembrie sotului meu ii expira reziednta. Am urmatoarele intrebari: 1.Dovada spatiului de locuit se poate face cu contract de comodat? ... (vezi toată discuția)
Prelungirea cartii de rezidenta pentru membrii de familie Nes Nes Buna ziua! Sunt cetatean al Rep. Moldova, sunt casatorita cu cetatean roman si posesare a unui card de rezidenta pt membrii de familie. Astazi am fost la ORI ... (vezi toată discuția)
Documente necesare permis de sedere in urma casatoriei cu cetatean non-ue gabbello gabbello Buna ziua, Urmeaza sa ma casatoresc cu o persoana din Ucraina si am fost la IGI pentru a obtine lista de acte necesare si am cateva nelamuriri: 1. Dovada ... (vezi toată discuția)