avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acord bransament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acord bransament

sunt proprietarul de bransament al unei scari de bloc si o firma care are un spatiu comercial la parterul blocului si-a facut instalatie de gaz separata , FARA ACORDUL MEU ,desi furnizorul stia ca exista un bransament -furnizorul fiind eon. gaz -distributie -existind un caz precedent ,ce pot sa fac in cazul de fata ,mai am si alte cai de atac ,sau numai instanta poate rezolva ..

Alte discuții în legătură

Aprobare bransament teava gaz comanmari comanmari Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce trebuie sa fac in conditiile in care unul din vecini cu care nu se poate discuta omeneste nu vrea sa-mi dea acordul ... (vezi toată discuția)
Spatiile comerciale intra in asociatia de proprietari? FeliciaVincze FeliciaVincze Buna ziua, Daca un imobil are la parter spatii comerciale, care au intrare separata de casa scarii/scarile de bloc pentru apartamente, nu are nimic la comun ... (vezi toată discuția)
Drepturi ale asociatiei de proprietari Amariei Alin dumitru Amariei Alin dumitru Sunt persoana juridica si detin un spatiu comercial la parterul unui bloc de locuinte (mentionez ca este spatiu comercial din constructie, cu intrare separata ... (vezi toată discuția)