avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare plata cu cardul
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare plata cu cardul

Daca clientul plateste cu cardul intr-un magazin cu amanuntul este corect sa fie inregistrat 5121=5125?

[Editat - va rugam nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, este impotriva Regulamentului si se citeste greu]
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2013
Ares-3, moderator
401=5125 si alimentarea cardul se va face ori din banca ori din casa
5125=5121; 5125=5311

Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2013
iulia53, utilizator
Incasarea cu cardul-5125-411
Incasarea banilor in cont-5121-5125

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitare facturi prin card bancar adriana_ramona adriana_ramona Daca se achita facturi prin cardul bancar aferent contului curent al firmei cum este corect a se inregistra : 581=5121, 5311=581, 401=5311; sau direct ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila agentie de turism fara tva denisa2011 denisa2011 buna ziua, ma puteti ajuta cu o monagrafie contabila pentru o agentie de turism neplatitoare de tva? Eu ma gandeam sa fac asa: inregistrarea factura clienti ... (vezi toată discuția)