va multumesc pentru raspuns,nu am avut nevoie de parasire de garnizoana pentru ca zona in care am fost se afla pe raza localitatii...cei de la politie atunci seara au si sesizat pe juristu de la Inspectorat inainte sa-i anunt eu,dimineata am fost sunat si mi s-a spus sa ma prezint la unitate in birou la comandant..mi s-a explicat ca nu o sa intocmeasca nici un consiliu de judecata pentru mine pana nu vine decizia de la tribunal...iar in acest caz daca nu este favorabila mi-a recomandat sa-mi dau demisia.deoarece daca o sa am nevoie de o caracterizare de la ei pt un alt loc de munca o vor favorabila pt mine. daca primesc amenda administrativa e ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic,mai am colegi care au avut alte probleme si au primit amenzi administrative,nu se intocmeste nici un consiliu de judecata pt asa ceva,cel putin la noi..in salaj.
Cand am fost oprit si am suflat in etilotest a iesit 0,66 dar nici cum nu a reusit politistul sa imi dea o chitanta cu rezultatul nu i-a functionat etilotestul...nu stiu in ce masura ma poate ajuta asta ca si viciu de procedura...Doresc sa va intreb:daca vine un prieten si spune ca el a turnat in pahare..si mi-a pus bere cu alcool si eu stiam ca beau fara alcool,asa am scris in prima declaratie data politiei la spital urgenta..deci fapta nu am comis-o cu intentie..ma ajuta cu ceva?(sunt nevoit sa mint sa-mi apar pielea).....
Va dau si niste exemple cum au scapat altii:
[ link extern ] /
[ link extern ] /
[ link extern ] /