avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Jigniri, insulte, discriminare. Daune in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Jigniri, insulte, discriminare. Daune in instanta

am fost jignit,insultat si discrminat de o vecina,ce pot face in aceast privinta conform noii legi?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:56, 7 Mai 2013
alex2014 a scris:

ace pot face in aceast privinta conform noii legi?

adica ati fost jicnit pe noua lege? nasol!
ce v-a facut/spus?
....copilul strazii,sa ma duc dracu,boschetar,nesimtit,si multe altele ce nu le pot reproduce in forum....
da, este nejustificata si calomnioasa afirmatia..
gandesc ca in conditiile in care aveti o casa cu care va invecinati si o vecina care va 'place' este evident ca nu sunteti pe strada...
in concluzie pe ce art din codul penal/civil ma pot baza pentru o sesizare catre organele competente??
sa inteleg ca nu exista nimic in privinta aceasta pe care ma pot baza pentru a face sesizare catre organul competent?

Alte discuții în legătură

Limitele clare ale insultei, jignirii și calomniei care sunt ... Hobitzi Hobitzi Limitele clare ale insultei, jignirii și calomniei Care sunt mai concret limitele în discuții publice și cum e bine să procedăm, când disputa este ... (vezi toată discuția)
Jigniri MirabelaAnca MirabelaAnca Am si eu nevoie de cateva sfaturi! Acum 3 zile ma aflam la tara in curtea mea si vorbeam cu fratele meu despre un vecin ( sa zicem barfa). De fapt il ... (vezi toată discuția)
Posta emilia67 emilia67 Buna seara. Va scriu in numele mamai mele, o batrana in varsta de 72 ani,vaduva, care locueste singura de 8 ani. In data de 09-04-10 a fost ... (vezi toată discuția)