avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... organigrama
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

organigrama

Avand in vedere ca legal Serviciile de Evidenta a Persoanelor sunt infiintate sub directa subordonare a Consiliilor Locale, acolo unde acestea functioneaza in cadrul primariilor fara a avea un statut juridic separat, este firesc ca in organigrama sa fie trecute sub indrumarea secretarului, ori ar trebui sa fie trecute in subordonare directa primarului, deoarece in regulamentul de Organizare si Functionare se face referire ca fac parte din aparatul primarului?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:48, 13 Mai 2013
Sunt trecute in subordinea consiliului local, secretarul doar indruma/coordoneaza activitatea acestor servicii.
Multumesc! Sa inteleg ca secretarul indruma, iar primarul fiind ordonator de credite este seful direct. In acest caz se poate spune ca viceprimarul nu poate coordona si nici nu exista grad de subordonare intre serviciul de evidenta si viceprimar?
Prin lege nu, in organigrama, cel putin eu, il am trecut, acest serviciu, in subordinea consiliului local, asa interpreteaza ANFP-ul .
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)
Exista stare de incompatibilitate sau conflict de interese? Eugen Enescu Eugen Enescu Nevasta primarului este angajata primariei la SPCLEP este in stare de incompatibilitate si conflict de interese potrivit art.95 din 161/2003si art.61, alin 4, ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate primar sau conflict de interese john28 john28 un primar are sotia angajata la primarie pe postul de bibliotecara. este incompatibil sau nu?? multumim. (vezi toată discuția)