avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte cununie civila pentru persoana divortata
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte cununie civila pentru persoana divortata

Buna seara,
Pentru cei care nu sunt la prima casatorie, ce acte trebuie depuse la starea civila?
- sentinta de divort in 2 exemplare, ambele ramase definitive si legalizate si timbre fiscale sau chitanta C.E.C. in valoare de 5.000 lei ( in cazul in care casatoria anterioara a fost incheiata in localitatea unde se oficiaza casatoria)
sau
- sentinta de divort in original si copie?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Hotarare judec divort in copie legalizata monita monita As dori sa stiu daca ma pot recasatori in conditiile in care nu mai sunt in posesia hotararii judecatoresti de divort in original, am doar o copie legalizata- ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean din tunisia danadia81 danadia81 Buna ziua. As vrea sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian in Romania- in orasul meu natal. Logodnicul meu locuieste si lucreaza in Republica Ceha din ... (vezi toată discuția)
Cãsãtorie cu cetatean de origine greaca Vasia Vasia Care suntactele necesare pt.cununie civilă cu cetatean grec? (vezi toată discuția)