avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident

ce pedeapsa risc pt un accident din culpa victima are70 zile de la medico-legal
Cel mai recent răspuns: edwe69 , utilizator 16:37, 9 Mai 2013
Posibil o pedeapsa cu suspendare sau cu executare.
Depinde de felul in care va veti apara deoarece individualizarea judiciara a pedepsei se face in raport de mai multe circumstante.
ce inseamna cu suspendare ,si cu permisul ce se int
Pedeapsa cu suspendare inseamna ca nu intrati in inchisoare deoarece inchisoarea este suspendata, adica nu se aplica decat daca comiteti o noua infractiune.
Daca comiteti o noua infractiune riscul de a ajunge dupa gratii este foarte mare.
Permisul il aveti probabil deja suspendat pentru 3 luni.
Daca pedeapsa este cu executare, permisul se suspenda automat pe perioada privarii de libertate.
Daca instanta considera ca reprezentati un pericol public, este posibil sa dispuna sa nu mai aveti dreptul sa detineti permis de conducere si o anume perioada de timp, dupa iesirea din detentie.
acum am dovada,si referitor la suspendare se da cit minim si scit maxim? si daca este cu suspendare permisul ramain la mine?

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala din culpa, trecere pietoni carmenella carmenella Buna ziua In data de 1.11.2013 am agatat cu masina, pe trecere, o tanara de 18 ani. Ea a fost operata cu fibula si spitalizata 5 zile. Am propus o intelegere ... (vezi toată discuția)
Numere rosii expirate; neacordare prioritate STEFAN_BLONDU STEFAN_BLONDU Buna seara, in data de 28.02.2013 mi s-a intocmit dosar penal pentru conducere auto cu numere rosii expirate. am fost incadrat la art 85 alin.1. Am primit ... (vezi toată discuția)
Dosar penal napoleonul napoleonul Salut! Daca a fost intocmit dosar penal pt vatamare corporala din culpa,dar partea vatamata nu doreste sa depuna plangere,o sa fie afectat cumva cazierul ... (vezi toată discuția)