avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL, firmele la care mai e asociat sunt ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL, firmele la care mai e asociat sunt inactive

Buna ziua,
Un domn are 2 societati comerciale declarate inactive la Finante (in ambele e asociat - nu stiu daca unic in una din ele sau in ambele cu cineva). Intrebarea e daca acesta isi poate constitui o alta societate comerciala, in asociere cu o alta persoana?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Loredana_84 , utilizator 14:17, 22 Mai 2013
Poate sa deschida cate SRL-uri doreste in asociere sau nu.
Buna ziua,
Asociat unic nu poti fi decat intr-o singura societate comerciala.
Cu alti asociati poti fi membru in oricate societati comerciale vrei.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Cunosc faptul ca asociat unic poti fi intr-o singura societate comerciala, insa ma intereseaza daca poti infiinta o alta societate comerciala daca este deja asociat in 2 societati comerciale declarate inactive. Multumesc!
DA!
Am inteles! Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal alex27ionescu alex27ionescu Buna ziua ! O persoana este asociata in mai multe societati comerciale. Una dintre ele se afla in inactivitate fiscala. Din cauza asta se inscrie fapta in ... (vezi toată discuția)
Inactivitatea firmei Rodica Ciolca Rodica Ciolca Ce se intampla cu o societate comerciala care a fost declarata inactiva? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Cazier fiscal tomus.georgeta tomus.georgeta O SOCIETATE COMERCIALA, CU ACT DE SUSPENDARE DE ACTIVITATE DIN PARTEA REGISTRULUI COMERTULUI, DEPUS LA FINANTE, FARA ACTIVITATE SI FARA SALARIATI, NU DEPUNE ... (vezi toată discuția)