avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CTR.COMERCIAL--URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CTR.COMERCIAL--URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!

SOCIETATEA COM."A" are de primit de la SOC.COM." B "10 Lei,iar SOC.COM."B" are de dat catre SOC.COM." A "5 LEI.

In contractul dintre SOC.COM" A" si SOC.COM" B" se specifica stingerea creantelor reciproce.

CUM INTERPRETATI EXPRESIA"STINGERE RECIPROCA"???

MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican , Avocat 17:59, 2 Martie 2009
In concret se incheie un proces verbal de compensare bilaterala pentru suma de 5 lei, conditia fiind ca respectiva creanta sa nu fi depasit 30 zile si sa nu aiba o valoare mai mare de 10.000 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre compensatie iarina_73 iarina_73 Buna ziua. In cazul in care doua societati comerciale vor sa faca o compensare a datoriilor, si suma este mai mare de10.000 RON se pot aplica prevederile ... (vezi toată discuția)
Ordine de compensare Flori David Flori David Este obligatoriu ca pentru o compensare intre 2 firme, ambele sa initieze ordine de compensare? Daca initiaza doar o societate si se mentioneaza pe verso atat ... (vezi toată discuția)
Ordine/procese verbale de compensare simonk_4you simonk_4you am o mare problema: sunt la inceput de drum in ceea ce priveste contabilitatea si am nevoie de legea care reglementeaza procesul de compensare. am gasit pe net ... (vezi toată discuția)