avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde sa ma adresez si cum
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde sa ma adresez si cum

Locuiesc in Voluntari, Ilfov si vecinul meu si-a amenajat curtea prin inaltarea cu pamant peste nivelul curtii mele cu cca. 40-50 cm.. Suntem despartiti printr-un gard din plasa de sarma. Mai mult decat atat si-a montat la 20 cm. de gard o instalatie de udat iarba cu duze care stropesc si la mine in curte. Cu toate ca l-am rugat sa regleze duzele sa stropeasca numai inspre curtea dansului sau sa puna niste panouri in dreptul lor ca sa nu mai stropeasca la mine nu a intreprins nimic.
Acum nu stiu de a carui competenta este reglementarea acestei situatii: politie, primarie, inspectie constructii...
Ma poate ajuta cineva cu o indicatie ? S-a mai intalnit cineva cu o astfel de
situatie ?

Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:30, 9 Mai 2013
Buna seara,
De competenta instantelor de judecata.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de ... ValiBratan ValiBratan Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de vreo 4 ani, părinții fiind decedați. Din motive obiective, moștenirea nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
Probleme mari cu vecinul Ilie2015 Ilie2015 Buna ziua. Acum 4 ani ne-am mutat la casa, o bucurie care acum s-a transformat in amaraciune. Despre ce este vorba: - in anul in care ne-am mutat, pe ultima ... (vezi toată discuția)
Am drepturi am in curtea mea? stupina la vecinul de alaturi alanda alanda Buna ziua, Va relatez pe scurt o problema cu care ma confrunt. Sunt proprietara unei case la tara. Casa are curte, gradina de legume si livada. Ca vecin am ... (vezi toată discuția)