avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pentru copiii nou nascuti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pentru copiii nou nascuti

vreau sa stiu si eu daca pot beneficia de indemnizatia de 600 ron daca fac in continuare cursuri la seral.sau alte forme de beneficiere
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:00, 21 Mai 2013
Daca in cele 12 luni premergatoare nasterii ati intrerupt cursurile la zi din motive medicale aduceti adeverinta de la medic si va fi acceptata aceasta perioada ca eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC.
Fiind la seral nu aveti cum sa beneficiati de indemnizatia pentru CCC, chiar daca ati intrerupt cursurile din motive medicale .....
Buna ziua am si eu o intrebare.sora mea a nascut si am fst eu sai scot certificatul si am intrebat de indemnizatia de 500 ron kre ii priest la ridicarea certificatul. si au zis k nu se da nimic.unde trb sa mA duc sa intreb?
Nu se mai da indemnizatia de nastere din iulie 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru ccc, mama studenta Schwarzv Schwarzv Buna ziua, sunt in ultimul an de facultate la o universitate de stat, si sunt gravida in 7 saptamani. Voi naste chiar inainte de examenul de licenta( o voi da ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere al copilului carmentarus carmentarus Am terminat facultatea dar o sa imi dau licenta in iunie 2013. O sa nasc pe la sfarsitul lui ianuarie, pot sa intru in concediu de crestere al copilului si sa ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil machita machita sotia mea este insarcinata,in ultimul an nu a lucrat,naste in luna ianuarie ,ce ar trebui sa fac pentru a beneficia de indemnizatia pt crestere copil... (vezi toată discuția)