avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... 15 mai – termenul limita pentru depunerea ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

15 mai – termenul limita pentru depunerea cererilor de sprijin la APIA fara aplicarea de penalizari

10 mai 2013

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a anuntat ca termenul limita pentru depunerea cererilor de sprijin pe suprafata pentru anul in curs, fara penalizari, este de 15 mai 2013.

Pentru cererile depuse dupa aceasta data se aplica, la suma totala de plata, o penalizare de 1% pentru fiecare zi lucratoare intarziere. Dupa data de 10 iunie 2013, cererea de sprijin nu mai este admisa la calcul.

APIA a precizat ca in perioada 1 martie – 07 mai, au fost depuse, in cadrul Campaniei de primire a cererilor de sprijin pe suprafata in anul 2013, un numar de 815,678 cereri de plata, pentru o suprafata de aproximativ 5 milioane hectare.

APIA invita fermierii care nu au mai beneficiat de aceasta schema de sprijin sa depuna cerere la centrul judetean sau local la care sunt arondati, iar actualii fermieri beneficiari sa depuna cerere conform invitatiei primite / programarii afisate la centrele APIA.

Sursa: APIA

Alte discuții în legătură

Apia-campania de primire a cererilor de platã Daniela Bolog Daniela Bolog APIA demarează joi, 1 martie 2012, Campania de primire a cererilor de plată pentru schemele/măsurile de sprijin pe suprafaţă. Pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Azi se dã startul depunerii cererilor de subvenție pe suprafațã! Daniela Bolog Daniela Bolog Începând de azi, 3 martie 2014 și până pe 15 mai inclusiv, fermierii români pot depune cererile de sprijin pe suprafaţă aferente anului 2014, ... (vezi toată discuția)
Subventia de 176 euro la hectar c.peicu c.peicu Cine stie cum se incaseaza subventia pentru hectarul de teren agricol? Unde se depune cererea? Se primeste chiar daca pamantul e lucrat sau nu? Multumesc! (vezi toată discuția)