avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii service auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii service auto

Buna ziua,

Doresc sa infiintez un service auto intr-o zona de case, in centrul civic al orasului si as dori sa stiu de ce autorizatii am nevoie pentru a fii in legalitate. Este nevoie si de acordul vecinilor din zona apropiata punctului de lucru?

Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Mai 2013
florinmiron, utilizator
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 00:15, 13 Mai 2013
Buna ziua!
In primul rand, strict pe domeniul meu, daca veti face si vopsitorie auto, aveti nevoie si de autorizatie de mediu.
In privinta infiintarii unui service in conditiile expuse de d-voastra, avand in vedere faptul ca doriti sa desfasurati aceasta activitate intr-o zona de locuinte (spatiu presupun ca este incadrat tot ca locuinta/ anexa), va trebui sa solicitati Primariei schimbarea destinatiei terenului/ constructiei, printr-un CU. In CU, Primaria va va specifica ce acorduri/ avize/ autorizatii aveti nevoie pt a functiona (se poate cere si acordul vecinilor); avand in vedere faptul ca la nivelul fiecarui Consiliu Local exista si acte normative proprii, conditiile pot fi diferite de la un oras la altul, asa ca cele mai corecte informatii cred ca le puteti obtine de la Primaria localitatii d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie vopsitorie serbanmoga serbanmoga Bunza ziua, Am un vecin care are o vopsitorie auto care face un zgomot teribil si de la care vine un miros ingrozitor chiar daca acesta sustine ca are toate ... (vezi toată discuția)
Vecin cu vopsitorie serbanmoga serbanmoga Buna ziua, Unul dintre vecini detine o vopsitorie auto. Vopsitoria la care ma refer face un zgomot si un miros execrabil cu toate ca proprietarul sustine ... (vezi toată discuția)
Codul civil - buna vecinatate balanilie balanilie Sunt propietarul unei case in care urmeaza sa ma mut in scurt timp, iar unul din vecini a obtinut o autorizatie de extindere a unui service auto, posibil cu ... (vezi toată discuția)