avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general AVIZARE PRETURI BALASTIERA CONFORM OUG 36/2001
Discuție deschisă în Contabilitate în general

AVIZARE PRETURI BALASTIERA CONFORM OUG 36/2001

Ma intereseaza daca poate sa-mi raspunda cineva cu privire la Avizul de pret de la Ministerul Finantelor Publice -Directia Generala Ajutor de stat , Practici Neloiale si Preturi Reglementate respectiva avizarea preturilor practicate la agregatele miniere, cu ce documente trebuie sa ma prezint pentru obtinerea avizului de pret( calculatia de pret pe fiecare sort, ce documente mai trebuie ...) intrucat in oug 36 nu se mentioneaza ce trebuie sa contina dosrul cu care sa ma prezint la Ministerul Finantelor Publice, si daca stie cineva unde anume trebuie sa ma prezint la Minister sau la Administratia Finantelor Publice de care apartinem? Si as mai vrea sa-mi transmiteti pe emil daca lucrati pe un soft bun de productie, intrucat eu lucrez in Saga C, si nu sunt deloc multumita de programul de productie, sau un model bun de calculatii de pret pentru agregate miniere.Emailul meu este justangel1979@yahoo.com.Va multumesc anticipat!

[

Alte discuții în legătură

Adaos com ADI.D ADI.D O SC ARE VOIE DIN PCT DE VEDERE LEGAL SA COMERCIALIZEZE PRODUSE CU APROAPE 1000%ADAOS COMERCIAL ? (vezi toată discuția)
Comanda depusa pe un site cu comert on line, neonorata cu motivul - greseala de soft Imihe Imihe As dori sa clarific o situatie, jenanta pentru firma, jenanta si pentru cumparator, dar face parte din riscurile afacerii. Am depus o camanda pentru ... (vezi toată discuția)
Oferta sub 85% din valoarea estimata milica68 milica68 Daca toti ofertantii au depus oferte sub 85% din valoarea estimata a contractului de lucrari ce pot face ? (vezi toată discuția)