buna ziua,
acum aproximativ 25 de ani am luat o persoana in spatiu.
va rog sa-mi spuneti care este procedura prin care o pot scoate
mentionez ca proprietari suntem eu si sotul meu.doar unul din noi a fost cu acea persoana la politie cand i s-a emis buletinul
cu multumiri
1-Varianta amiabia- convingeti beneficiarul vizei sa isi schimbe domiciliul sau ,daca cunoasteti unde locuieste in fapt puteti anunta la sectia de politie de care apartine ca locuieste acolo fara forme legale.
2-Promovarea unei actiuni in evacuare si obtinerea unei hotarari judecatoresti defintive si irevocabile.
3-Mergeti la un notar si faceti o declaratie pe proprie raspundere prin care aratati ca persoana respectiva nu mai locuieste la adresa imobilului proprietate personala pe care o depuneti la sectia de politie cu care apartineti de domiciliu.
Pentru a preintampina situatii neplacute cu comunicare amenzi, depuneti o declaratie la administratia financiara responsabila domiciliului dvs si una la oficiul postal -sa nu mai trimita corespondenta sosita pe numele respectivului.
Cu aceste declaratii rezolvati orice problema sau situatie in sarcina respectivului care ar implica verificari ale autoritatii la domiciliul dvs
nu a locuit la mine tot timpul, in ultimii 9 ani a locuit cu un concubin,in toata perioada de 25 ani a avut mai multi concubin, cu , care a convietuit, dar nici unul nu vrut sa-i faca viza. a fost pensionata pe caz de boala de la neuropshiatrie, acum ia si medicamente si alcool si a dat-o afara si ultimul concubin. in toti anii acestia i-am facut buletin ca avea nevoie si la medic , la spital...etc . nu se mai poate , cu toata mila , nu mai putem suporta un asemenea om.
v-am intrebat despre procedura cea mai simpla....
ma gandeam ca mergem la politia de care apartinem si facem o cerere de scoatere din spatiu,
banuiesc ca-i foarte simplu din moment ce noi suntem proprietari de o viata .
mama mea. care a hoinarit toata viata , din pacate,
acum 25 de ani cand s-a despartit a cazut pe capul meu , am vrut sa o duc la 30km de bucuresti la socrii mei. dar nu vrea , ca nu mai are atata libertate ca la bucuresti.