Buna ziua,
Mama mea a facut mutatie in apartamentul ei unei fiice divortate.Acum cateva saptamani aceasta a venit di Grecia insotita de un fost puscarias si locuiesc fara acordul mamei mele in apartament cu ea.Mama a apelat la politie sa fie evacuati din locuinta dar i s-a raspuns ca nu se poate fara a deschide actiune in instanta.Pentru sora mea am inteles,dar cei de la politie spun ca nici pe concubin nu il pot evacua atata timp cat sta acolo cu acordul surorii mele(el neavand mutatie acolo).Este legal asa ceva ?Ce ar trebui sa faca mama?Mentionez ca dupa ce a luat-o in spatiu pe acesta sora ,mama ne-a facut contract de intretinere mie si inca unei surori care locuieste si are mutatie acolo cu sotul si copilul.Exista vreo modalitate de evacuare fara un proces?
Daca au apucat sa intre, trebuie evacuati cu hotarare judecatoresca, mama e cea care va cere evacuarea daca are drept de abitatie viagera. Asta e calea legala.
Cand expira cardul de identitate al acesteia sa nu ii mai dea alta mutatie(contractul de casa se cere la reinoire si acceptul pesoanei detinatoare) si poate sa o evacueze
Am fi vrut sa fie legal.Ar fi corect sa nu fiu obligata sa primesc sa locuiasca in casa mea decat pe cel caruia i-am facut mutatie, nu si alte persoane.
Litigiu
Mihai Cristudor
Buna seara,sunt Mihai,48 ani locuiesc cu mama,sora mea 44ani si concubinul sorei mele 37ani.
Am si eu o problema mai veche,dateaza de 8 ani,de cand sora mea a ... (vezi toată discuția)
Concubinaj sora
trancemaster
Buna ziua as dorii sa stiu daca este legal ca sora mea sa locuiasca cu concubinul ei in acelasi apartament in care sunt si eu si mama precizez faptul ca tatal ... (vezi toată discuția)