Buna seara,sunt Mihai,48 ani locuiesc cu mama,sora mea 44ani si concubinul sorei mele 37ani.
Am si eu o problema mai veche,dateaza de 8 ani,de cand sora mea a acceptat sa vina sa locuiasca la noi in imobil concubinul acesteia.Precizez ca de la inceput acest concubin si-a insusit sistematic bunuri din curte cate nu-i apartineau,a vazut ca sora mea e innebunita dupa el,si o santajeaza emotional atat pe sora cat si pe mama.Practic el comanda in aceasta curte.Vine cu tot felul de dubiosi in curte,el provine dintr-o familie dezorganizata,cu multi copii.A construit diferite magazii,solarii,cotete de porumbei,a luat dim curte materiale aduse de mine fara sa ceara permisiune,face zgomot,
nu ma pot odihni, vorbeste urat cu sora mea,Vrea sa se remarce in curte facand pe seful.Eu sunt nascut si crescut in acest imobil,tata e decedat.Nu sunt adeptul violentei,ce sfat imi dati sa scap de el?
Chiar daca dezbateti succesiunea, aveti o cota minoritara fata de mama dvs de ex, ea ar putea cere cu succes evacuarea lui din casa. Dar cat el sta cu acordul mamei si surorii, vi se va recomanda sa va mutati.
ACum nu aveti niciun drept, dezbateti succesiunea dupa tata, intabulati cota de proprietate si cereti, nu stiu cu ce sanse, evacuarea lui, cam asta e calea.