avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concubinaj sora
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concubinaj sora

Buna ziua as dorii sa stiu daca este legal ca sora mea sa locuiasca cu concubinul ei in acelasi apartament in care sunt si eu si mama precizez faptul ca tatal meu a decedat anul trecut si nu a fost facuta succesiunea intre frati sora mea a mai investit bani in apartament si a chemat concubinul din alt oras sa locuiasca cu ea pe o perioada nedeterminata de timp,eu sunt cu nevoi speciale handicap psihic si as vrea sa stiu daca exista o cale legala pe care o pot demara de a inlatura concubinul din casa deoarece ma face sa ma simt irascibil #-o va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:44, 3 Decembrie 2014
Trebuie sa se procedeze la dezbaterea succesorala.

De asemenea, se impune a fi sistata starea de indiviziune, prin imparteala , transata pe cale judiciara.

Ulterior, puteti sa promovati o actiunea, in vederea evacuarii concubinului surorii dumneavoastra.

Succes.
Ultima modificare: Marți, 2 Decembrie 2014
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Cea mai mare parte o are mama din casa, voi, copiii ati avea mai putin, nu cred ca daca vi s-ar da partea dvs in bani ati putea face mare lucru cu ea.
Daca mama dvs ii permite fetei sa stea cu iubitul, incercati si dvs sa deveniti mai putin irascibil, ca sa nu fiti dvs cel ce pleaca. Stati intr-o camera si nu ii luati in seama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot opune succesiunii? camomile camomile Mama mea a murit si a ramas in urma ei o casa , suntem 3 surori dintre care una nu doreste succesiunea sau vanzarea acelui apartment. Cum se poate finaliza ... (vezi toată discuția)
Nepoata locuieste in jumatatea mea de proprietate fara acordul meu GIGI TATARU GIGI TATARU lnepoata locuieste in jumatatea mea fara acordul meu ,pe motiv ca sta in partea lui maicasa[cealalta jumatate;de 9 luni de [quot]zile si ma ignora in ... (vezi toată discuția)
Concubinaj care creează probleme Mihai Cristudor Mihai Cristudor Buna seara,sunt Mihai. Va rog respectuos sa ma îndrumați cum pot proceda legal in urmatoarea situație: Locuiesc la casa la tara împreună cu sora ... (vezi toată discuția)