buna ziua o intrebare am avut un proces cu institutia pe care l-am castigat dar inca nu am primit actele oficiale si deja au trecut 2 luni pe forumul tribunalululi este scris ca imi admite cerere si obliga institutia cu termen de recurs in 15 zile de la comunicare dar nu am primit nici acum comunicarea cu toate ca pe saitul oficial este trecut de 2 luni ce pot face
1) puteti întreba la Arhiva instantei, telefonic sau e-mail dacă a fost până acum redactată, în opinia mea, încă nu, dacă DA, solicitati informatii despre data comunicării către dvs. ;
2) pe cale administrativă : o cerere către presedintele institutiei -tribunal.
C.Proc. Civilă - vechi
Art. 261
Hotararea se da in numele legii si va cuprinde:
1. aratarea instantei care a pronuntat-o si numele judecatorilor care au luat parte la judecata;
2. numele, domiciliul sau resedinta partilor, calitatea in care s-au judecat; numele mandatarilor sau reprezentantilor legali si al avocatilor;
3. obiectul cererii si sustinerile in prescurtare ale partilor cu aratarea dovezilor;
4. aratarea concluziilor procurorului;
5. motivele de fapt si de drept care au format convingerea instantei, cum si cele pentru care s-au inlaturat cererile partilor;
6. dispozitivul;
7. calea de atac si termenul in care se poate exercita;
8. mentiunea ca pronuntarea s-a facut in sedinta publica, precum si semnaturile judecatorilor si grefierului In cazul in care, dupa pronuntare, unul dintre judecatori este in imposibilitate de a semna hotararea, presedintele instantei o va semna in locul sau, iar daca cel in imposibilitate sa semneze este grefierul, hotararea va fi semnata de grefierul sef, facandu-se mentiune despre cauza care a impiedicat pe judecator sau pe grefier sa semneze hotararea. Hotararea se va comunica partilor, in copie, in cazul in care este necesar pentru curgerea termenului de exercitare a apelului sau recursului. Comunicarea se va face in termen de 7 zile de la pronuntarea hotararii.
ok dar la mine au trecut 2 luni si si nu am primit comunicarea sa pot face actele mai departe sa imi recuperez banii si alte drepturi deoarece ei au dreptul la recurs de 15 zile dupa comunicare
nu se respectă legea.Dacă e încălcată de justițiabil, instanța va respecta legea ! unele instanțe, lăsând la o parte faptul că au foarte multe dosare de soluționat, că, legile sunt încurcate precum mintea celor ce le-au construit, lăsând la o parte dezinteresul statului de a face ordine în sensul angajării de judecători necesari soluționării la timp și de bună calitate a dosarelor, răspunderea judecătorului pentru actul de justiție etc etc, au în ”sânge” acest microb : se pun mai presus de lege.Ați putea formula și depune o cerere potrivit interesului legal al dvs., făcând trimitere și la textul de lege.