avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decontarea facturilor de transport la un proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decontarea facturilor de transport la un proces

Cum as ptea sa formulez si eu o cerere pentru decontarea facturilor de transport la un proces (un model,tip sau daca este ceva standard),eu mergand de fiecare data la proces cu masina personala si de fiecare data ,cand merg intru la peco si alimentez dupa care cer factura .Am toate facturile dar am inteles ca trebuie sa depun si o cerere pe langa acestea ! Va rog sa ma ajutati si pe mine din acest punct de vedere daca se poate . Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Permis suspendat,va rog ajutor.. adryanoo_boy adryanoo_boy Buna dimineata,in noaptea trecuta ma deplasam cu sotia pana la socrii mei. Inainte de a ajunge la destinatie,trebuie sa specific ca ea conducea,am oprit la un ... (vezi toată discuția)
Citatie martor - infractiune comert electronic florin34 florin34 Buna, Ieri am primit o citatie cum ca trebuie sa ma prezint in Bucuresti (eu fiind la o distanta de peste 500km de acesta) in calitate de martor pentru Fond - ... (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs, faz emanuela73 emanuela73 va rog sa-mi spuneti daca o firma de inchiriere masini trebuie sa intocmeasca foaie de parcurs, cum se completeaza, daca trebuie trecut si kilometrajul ... (vezi toată discuția)