sotia mea a fugit la amant iar fiul meu a fost luat de protectia copilului.l-am luat acasa prin hot. jud. definitiva si irevocabila data de tribunalul Dambovita.Astazi am primit de la Judecatoria Targoviste hotararea de divort si trimiterea copilului inapoi la camin.In a 29-a zi voi ataca cu recurs,dar copilul poate fi luat de autoritati fara hotararea definitiva? Va implor sa-mi raspundeti.
Puneti-ne in tema putin si cu tinpii actiunilor: cand ati introdus divort, cand a plecat sotia, cand a fost luat copilul, care e motivatia instantei (daca o aveti) sa fie luat copilul la camin...
Contactati protectia, poate va sustine in demersul de a va creste copilul.
Ce spune ancheta sociala din dosarul de divort? Cand a fost facuta, copilul era deja cu dv.?
in noiembrie 2011 sotia a luat copiii 2 fete(15 si 10 ani) si baiatul(11 ani aveau atunci) si a plecat la amantul ei.Fata cea mare a fost violata(dosar 5458/315/2012 Jud.Tgv) si am sesizat protectia copilului si Politia,iar copiii au fost preluati in regim de urgenta(Fundatia Provita 2003).In iunie 2012 sotia introduce divortul(abia atunci a avut bani).In august prin Tribunal iau baiatul acasa(hot definitiva si irevocabila).In 13 mai 2013 primesc sentinta de divort prin care baiatul trebuie dus la Fundatie.Eu nu m-am prezentat la divort(n-am vrut sa particip la circ)daca imi trimiteti o adresa de e-mail la osoringeorgian@ymail.com va pot trimite si copii dupa acte.Va multumesc din suflet.
Atacati imediat sentinta si prezentati-va in instanta. Normal ca instantei i-ati parut dezinteresat, ce era sa faca?
Mergeti la dosar, faceti copie integral, atacati sentinta, luati un avocat, aparati-va copiii.
Fetele unde sunt? De ce nu mai baiatul apare in sentinta?
Pe cale de ordonanta presedintiala solcitati exercitarea autoritatii parintesti de catre dumneavoastra si stabilirea locuintei minorilor la dumneavoastra.